29 Ağustos 2020 Cumartesi

Kızartma Pişirirken Eviniz Kokuyorsa birde böyle pişirmeyi Deneyin ev asla kokmuyor

  Hiç yorum yok

 


Lezzetli yiyeceklerden birisi olan kızartmayı evimiz kokması nedeniyle yemeyi pek tercih etmeyiz. Ancak bu bilgiler sayesinde artık eviniz kızartma yaptığınızda kokmayacak

Kızartma pişirirken genelde evimizin kokması nedeniyle pek tercih etmeyiz. Ancak Kızartma pişirirken bu yöntemlerden herhangi birini denerseniz eviniz artık kokmayacak.

Kolaylıkla kızartma pişirebilecek ve eviniz kokmadan kızartma keyfinı doya doya tadabileceksiniz. Kokusu nedeniyle tercih etmediğiniz kızartmayı pişirmiyorsunuz ama bu yöntemler evde kokudan eser bırakmıyor.

İşte herkesin bilmesi gereken o harika bilgiler

KIZARTMA İÇİN KESİN ÇÖZÜM

Kötü kokularla mücadele etmenin pratik yolları var. Mutfakta yaptığınız kızartma kokusunun evin tümüne yayılmasını engellemek için, kızartma yağının içine 1-2 dal maydanoz atmanız yeterli. Bu sayede göreceksiniz ki kızartma yapmak artık sizin için işkenceye dönüşmeyecek.

VANİLYA ÖZÜ İLE ODANIZDA FARKLILIK YARATIN

Eğer mutfağınızda geçmişten kalma kötü koku varsa, lambaların üzerine biraz vanilya özü sürebilirsiniz. Ampuller yandığında ortaya çıkan ısı sayesinde mutfağınıza gerçekten güzel koku yayılacaktır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder