26 Ağustos 2020 Çarşamba

2 Diş Kuru Sarımsağı Kaynatıp Bal ve Limonla karıştırıp İçince o sorun geçer

  Hiç yorum yok

 

2 Diş Kuru Sarımsağı Kaynatıp Bal ve Limonla karıştırıp İçince o sorun geçer

2 Diş Kuru Sarımsağı Kaynatıp Bal ve Limonla karıştırıp İçince o sorun geçer

Sarımsak Aslında Yüzyıllardır doğal ilaç olarak bilinir. Oldukça keskin faydaları bulunmaktadır. 

Enfeksiyonlara karşı bizi koruyan sarımsak güçlü bir antibiyoktik özelliğe sahiptir. Kalp dostu olan sarımsak kan dolaşımını hızlandırmaya yarar ve kalp krizi riskini felç riskini en aza indirir 

Damar tıkanıklığına karşı bizi korur.

LİMON C vitamini açısından zengin bir besindir. Limonda yine aynı şekilde enfeksiyonlara karşı bizi korur.

Bağırsak sistemimizi onarır. Böbreklerimizi korur. inmeye karşı bizi dirençli hale getirir.

Astım ve anemi gibi rahatsızlıklarla savaşır. Kansere karşı koruyucu bir kalkandır.

Bal İse hem lezzetli hemde faydalıdır. Kalsiyum zengini olan bal kemiklerimizi güçlendirir.

Demir sayesinde dolaşım sistemimizi onarır. Doğal enerji kaynağı olan bal vitamin ve minareller açısından oldukça zengindir.

Peki bu üç harika karışım Bal Sarımsak ve Limon birleşince vücudumuza nasıl bir enerji sağlar. Ne gibi bir faydası olur.

Şimdi size bundan bahsedeceğiz. Sizlerde arkadaşlarınızla mutlaka paylaşın

Milliyet'de yer alan habere : Alerjilerle savaşarak vücut direncini arttıran sarımsak çayı, kış aylarında hastalıklarla savaşmak için birebir. Yüksek tansiyon hastaları için de öneriklen sarımsak çayı yüz yıllardır şifa olarak kullanılmakta.

 
Sarımsak çayının hazırlanması hiç zor değil. Sarımsak çayı vücudumuzu toksinlerden arındırdığı gibi Diyet yaparken oldukça önemli bir yardımcı.

 Sarımsak Çayının Faydaları


Kalp hastalıklarına karşı korur
Mineral ve vitamin zenginidir
Midemize zarar verecek parazitlerden korur
Sindirim sistemimizi temizlemekte ustadır
Midedeki gazı giderir
Sinüzit sorunu olanlarda çok fayda sağlamaktadır
Bronşitin etkilerini azaltır
Grip ile savaşır
Vücut direncini enfeksiyonlara karşı arttırır

 Sarımsak Çayı Nasıl Hazırlanır?

 *2 diş sarımsağı kaynatıyoruz. Ilınıp içilecek kıvama geldikten sonra 1 çay kaşığı bal ve çekrek limon sıkarak içebiliriz. 


*Bal kaynar derecedeki suya karıştırılmamalıdır. Her bir çay bardağı için 1-2 diş sarımsak yeterli olacaktır. 

Sarımsak Limon ve Baldan oluşa bu harika karışımı paylaşarak sizlerde arkadaşlarınızı bilgilendirebilirsiniz

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder