9 Ağustos 2020 Pazar

İNSTAGRAM'DA 2 HAFTADA 10.000 TAKİPÇİ

  Hiç yorum yok

 

İNSTAGRAM'DA 2 HAFTADA 10.000 TAKİPÇİ

Instagram; günümüzün en çok kullanılmakta olan sosyal medya aracı olması sebebiyle, kişilerde; Instagram’da organik takipçiye nasıl sahip olunur? sorusu canlanmaya başladı.

Instagram; 2010 yılında IOS işlemcili cihazlar için kullanıma sunulan resim ve video paylaşma uygulamasıdır. 2012 yılında ise instagram, Android tabanlı cihazlar için kullanıma sunulmaya başlanmıştır. Instagram üzerinden kişiler, binlerce insana gününü ve en güzel anlarını aktarabilmektedirler.

Dünya çapında 700 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan instagram, hemen hemen herkesin kullanmış olduğu resim ve video paylaşma uygulamasıdır. Story özelliği ile instagram, kişilerin günlüklerini 24 saatliğine herkese gösterebilmektedir. 24 saatin sonunda atılan storyler erişime kaldırılır. Ancak kayıt özelliği ile beraber, tarihiyle beraber depo edilmektedir.

İzleyin: İNSTAGRAMDAN NASIL TAKİPÇİ VE PARA KAZANILIR?

Instagram Özellikleri Nelerdir?

Dünya çapında 700 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan sosyal medya aracı instagramın, bir çok özelliği bulunmaktadır. Bu özellikleri şu şekilde sıralamak son derece mümkün olacaktır;

  • Story Özelliği: Bu özellik ile kullanıcılar, anlık olarak paylaşım yapabilirler. 24 saat süre ile paylaşımlar, diğer kullanıcılara gösterilmektedir.
  • Video Özelliği: Video özelliği ile kişiler, gün içerisinde veya özel bir anlarını ölümsüzleştirmek için çekmiş oldukları videoları, uygulamaya yükleyerek takipçilerine sunabilirler. Bu videolar instagram üzerinde, kullanıcısı tarafından silinene kadar kalmaktadır.
  • Resim Özelliği: Bu özellik sayesinde, en güzel anlar ömür boyu uygulama içerisinde kalmaktadır. Çekilmiş olan en kaliteli ve güzel fotoğrafları kişiler, instagram üzerinden takipçilerine gösterebilirler.
  • Mesajlaşma Özelliği: Mesajlaşma özelliği sayesinde, yeni bir arkadaş grubu edinmek son derece mümkündür. Mesajlaşma özelliği ile beraber kişiler, takipçileri ile mesajlaşıp konuşabilirler.
  • Görüntülü ve Sesli Arama Özelliği: İnstagramın en güzel özelliklerinden bir tanesi de, görüntülü ve sesli olarak arama özelliğidir.

Bir çok özelliğe sahip olan instagram, son derece titizlik ile sürekli olarak yenilenmektedir. Uygulamaya her geçen gün yeni ve birbirinden güzel özellikler yüklenmektedir.

Video: İNSTAGRAM’DA 2 HAFTADA 10.000 TAKİPÇİ KAZANMA ( Hilesiz )

Instagram Ne İşe Yarar?

Instagram sosyal medya aracıdır. Bu uygulama sayesinde yeni arkadaşlar edinmek son derece mümkün olmaktadır. Bir çok takipçi edinerek, yeni insanlar ile arkadaşlık kurulmaktadır. Ayrıca haber ve bilim sayfaları sayesinde, gündemi de takip etmek mümkündür. İnstagram dünya çapında 700 milyon civarı kullanıcıya sahip olan sosyal medya platformudur. Her geçen gün kendisini yenilemekte olan instagram, bir çok özelliği ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. İnstagram kullanan bireyler, her türlü fotoğraf ve videosunu tüm dünyaya sunabilirler. İnstagram üzerinden ünlü olan bir çok insan da mevcuttur.

Instagram’a Fotoğraf Ve Video Nasıl Yüklenir?

Instagram’a fotoğraf ve video yüklemek isteyen kişilerin yapacağı işlemler çok basittir. Fotoğraf ve video yüklemeden önce kaliteli içeriklerin elinizde olduğunun farkında olmanız gereklidir.

En güzel çıkılan fotoğraf ve videoların yüklenmesi açısından bu önemlidir. Kısacası içeriklerin kalitesi büyük bir önem arz etmektedir. Elde bulunan içeriklerin kalitesi belirlendikten sonra, uygulamada içerik yüklemeye dair bir kısıma gelinir. Bu kısımdan fotoğraf veya video seçilir. Seçilen fotoğrafa ve videoya efekt yükleme işlemi de mevcuttur. Efekt yapmak isteyen istedikleri efekti yapabilirler. Daha sonra ise açıklama kısmına, dileyen kişiler küçük bir not düşerek, içeriklerini yükleyebilirler.

Konum Ve Etiket Özelliği

İnstagram’ın konum ve etiket gibi özellikleri de mevcuttur. Bu özellikler ile kişiler, yüklemiş oldukları içeriklere bulundukları yerin konumunu ekleyebilirler. Ayrıca yanında bulunan birilerini de etiketleme gibi şansları da bulunmaktadır. Bu özellik, içerik yüklendiği zaman, yükleyicilerin karşısına çıkmaktadır. Dileyen kişiler bu özellikleri de içeriklerine en güzel hali ile ekleyebilirler.

Instagram Takipçi Kazanma

Instagram üzerinden takipçi kazanmak isteyen kullanıcılara bir çok seçenek mevcuttur. Çeşitli uygulamalar ile kişiler hesaplarına takipçi çekebilmektedir. Bu uygulamalar ile kişiler karşılıklı olarak birbirlerini takip etmeye başlarlar. Her gün takip edilen kişi kadar takipçi gelmektedir.

Bazı uygulamalarda ise takip edilen kişilerin kat kat daha fazlası olarak takipçi gelmektedir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken konu şudur; ilerleyen zamanlarda bu takipçilerin geri çekilme ihtimali var. Yani kısa süre sonra takipçi sayısı tekrardan düşmeye başlayacaktır. Çünkü sizi takip eden kişiler, ilerleyen günlerde takipten çıkmak isteyeceklerdir.

Organik Takipçi Nasıl Kazanılır?

Çeşitli uygulamalar vasıtası ile elde edilen takipçilerin bir çoğu kısa süre düşmeye başlayacaktır. Yani bu uygulamalar ile elde edilen takipçiler pek uzun süreli kalıcı olmayabilir. Bu sebepten dolayı kişiler, organik takipçi peşine düşmeye başlamıştır. Bunun içinde bir çok seçenek mevcuttur. Ancak bu seçenekler biraz zaman alacaktır. Hemen takipçi sayısının artması söz konusu değildir. İnstagram üzerinden organik takipçi şu yöntemler ile kazanılmaktadır;

  • Her gün düzenli olarak birilerini takip edin.
  • Her içeriğin altına; eğlenceli ve kaliteli yorumlar yapın.
  • Düzenli olarak içerik paylaşın.
  • Instagram hesabınızı herkese duyurun.
  • Ünlü kişilerin içeriklerinin altına yorum yapın.
  • Sosyal çevrenizdeki kişiler ile birbirinizin takipçilerini paylaşın.

Düzenli olarak paylaşım yapan kişiler son derece çok takipçi elde edeceklerdir. Ayrıca instagramın etiket özelliği ile de ünlü isimleri etiketleyin. Bu sayede ünlü isimlerin takipçileri az da olsa sizleri takip etmeye başlayacaktır.

Etiket İle Takipçi Kazanmak

Etiket özelliği ile takipçi kazanmak son derece mümkündür. Kişiler birbirlerini etiketleyen, birbirlerini takip edenlerini karşılıklı olarak kendilerine aktarabilirler. Arkadaşlarınız ile çekilmiş içerikleri uygulamaya sürekli olarak yükleyin. Ayrıca, etiketin yanı sıra, içeriklerin kaliteli ve düzenli olması da önemlidir.

Her gün içerik yükleyen birisi ile ayda bir defa içerik yükleyen birisi aynı takipçiyi kazanamaz. Her gün yükleyenler daha hızlı ve daha çok takipçi kazanır. İnstagram; düzenli olarak kaliteli içerik yükleyenleri her zaman ön saflara çıkarmaktadır. Kısacası instagram üzerinden organik takipçi elde etmek isteyen kişiler, sık sık paylaşım yapmalıdır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder