Karbonatın yararını bir çok ilaç şirketi bizlerle paylaşmaz. Oysa yemek sektöründen çok karbonat çok daha fazla ilaç sektöründe kullanılır.
Temizlik sektöründe kullananda çok fazla elbette.
Ama doğal bir ilaç olan balla birleşince karbonatın şaşırtıcı bir etkisi ortaya çıkıyor. Günümüzde en fazla tükettiğimiz yiyeceklerin başında gelen bal doğal olanı tercih edilmesi durumunda gerçekten vücudumuz için başlı başına bir şifa kaynağı.,
Şimdi öğreneceğiniz bu bilgiler sizi şaşırtacak:
Milliyet'in Pembenar ekinde yer alan habere göre : Şekere aç kanser hücreleri normalden 15 kat daha hızlı glikoz tüketimi için çaba gösterir. Isıtılıp hazırlanan bu alkalik bikarbonat karışımı, şeker bakımından zengin ve sağlıklı bal ile karıştırıldığında, bu hücrelere gizlice karbonat sokar.
Bu durumu hücrelere giren "Truva Atı"na benzetebiliriz. Alkali kabartma tozu kanserli hücreleri infaz edip bu hücrelerin normale dönmesini sağlar. Veya, kanserli hücreyi öldüren hızlı bir pH değişimine neden olarak alkali bir etkiye sahip olur.
Alkalileştirici şok dalgası, kanser hücrelerine oksijen alarak tolere edemeyecekleri kadar oksijen sağlar. Böylece kanser hücresinin büyümesine neden olan şeker hücreye girmeden engellenir ve etkisiz hale getirilir.
Sağlık açısından oldukça faydalı olduğu bilinen bu tarifin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız hemen açıklayım.
Nasıl yapılır?
Ne kadar bal kullanacaksanız aynı oranda karbonat kullanmanız gerekir. 4. yemek kaşığı bal ve 4 tatlı kaşığı karbonatı karıştırın. Bu size bir hafta kadar yeterli olacaktır.Karışımı buzdolabında saklamak yerine oda sıcaklığında saklamanız gerektiğini unutmayın. .
Karışımı yemek saatlerinden önce almamaya dikkat edin. Bu terapi süresinde diyetinizi değiştirmeli; kırmızı eti azaltarak şeker ve una tüketiminize son vermelisiniz.
Gördünüz değil mi Bal ve karbonatın birleştiğinde nasıl harikalar yarattığını sizlerde bu bilgiyi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder