31 Ağustos 2020 Pazartesi

Kahveyi İçerken İçerisine bundan bir kaşık ekleyip içtiğinizde o sorun biter

  Hiç yorum yok

 

Kahve İçerken Yapacağınız bu karışım sizi gerçekten şaşırtacak. Hem tadı çok daha lezzetli oluyor hemde sağlığınıza sağlık katıyor

Günlük bir fincan içilen kahve hem sinir sisteminizi rahatlatacağı gibi hemde keyif veriyor. Kahve günümüzde en çok tüketilen içeceklerden.

Türlü türlü kahve çeşitleri var. Ancak bizler genelde Türk kahvesini tercih ediyoruz. Türk kahvesi öyle ki ününü dünyanın bir çok noktasına yaymış durumda. Daha önce duymadığınız şaşırtıcı bir bilgiden söz edeceğiz. Türk kahvesini bazılarımız şekerli bazılarımız şekersiz bazılarımız ise orta şekerli tüketiyoruz.

Oysa kahvenin içerisine eklenmesi gereken çok daha farklı bir üründen bahsedeceğiz. Genelde kahvaltılarınıza veya yemeklerinize ekliyorsunuz onu. Kimi zaman pilav yaparken kullanıyorsunuz kimi zaman ise üzerine bal sürüp yiyorsunuz.

Tereyağından bahsediyoruz..

Uzmanlar kahveye tereyağı atmanın vücut için şekerden daha iyi olduğunu açıkladı.
Tereyağlı kahveyi popüler yapan kişi Tibet'de tırmanış yaparken enerji vermesi için tereyağlı kahve tüketen Dave Asprey.

Tereyağlı kahveyi hem dikkatlerini artırmak hem de enerji almak için çoğunlukla dağcılar kullanıyor.

Dave Asprey, yüksek yağ, düşük karbonhidratlı diyetle hem kilo verilebileceğini hem de kronik hastalıklardan ve halsizlikten korunulabileceğini iddia ediyor.

Asprey'e göre; eğer karbonhidrat ile beslenmezseniz vücut yağ deposunu kullanmaya başlıyor ve kilo alımı gerçekleşiyor.

Asprey, kahveye tereyağ konulursa bunun kişiye enerji vereceğini ifade ediyor.

Peki Sizce Nasıl Olmalı ? Denediniz mi.. Denediğinizde tadının çok daha lezzetli olduğunu göreceksiniz.

Ancak bir uyarımız var. Kullandığınız tereyağının doğal ve organik olmasına önem verin. Yoksa faydalı olacak bir şeyin zararlarıyla baş etmek zorunda kalırsınız.

Maalesef tereyağı en çok hilenin yapıldığı yiyecekler arasında yer alıyor. Bu yüzden güvendiğiniz yer ve markalardan almaya özen gösterin

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder