12 Mart 2019 Salı

  Hiç yorum yok

Diz ve Eklem Ağrılarına Karşı Kür


Diz ve eklemlerde ortaya çıkan ağrılar hayatı çekilmez hale getirebilir. Günlük yaşamda hareket imkanımızı kısıtlayarak olumsuz yönde etkiler. Tedavi edilmezse bu durum ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.Kemikleri güçlendirerek, iyileştirmek ve eklem ağrılarını hafifletmek için etkili ve doğal bir yol var tabiki…
1-20190310223713.jpg
Önereceğimiz doğal kür ile diz ve eklem ağrılarınız tamamen tarihe karışacak. Sadece eski Yunanistan'a özgü bu basit ev yapımı tarif size çok iyi gelecek.Kaslarınızı ve eklemleri güçlendirmenin yanı sıra, bu kür metabolizmanızı da hızlandıracak. Ayrıca kemik erimesi ve kireçlenmeden korunursunuz. Kürü uygulamaya başladığınızda, bağların ve tendonların esnekliği yenilenir ve güçlendirilir. Kürde kullanacağınız keten tohumunu aktarlarda kolaylıkla bulabilirsiniz. Doğal Omega-3 yağ asidi kaynağıdır. Vücudun bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur ve eklemlerde meydana gelen her türlü enfeksiyonla savaşılmasına yardımcı olur.
1-20190310223713.jpg
Keten Tohumu tarifteki diğer besinlerle birleşince etkisi daha çok artacaktır. Diz ve Eklem Ağrılarını Geçiren Eski Yunan Kürü İçin Gerekli Malzemeler; -5 yemek kaşığı keten tohumu, -2,5 yemek kaşığı toz susam -1 yemek kaşığı kabak çekirdeği -1 yemek kaşığı ay çekirdeği -yarım kilo çiçek balı **Malzemeleri karıştırması daha kolay olacağından cam kavanoz kullanın. Tüm malzemeleri kavanoza alıp iyice karıştırın. *24 saat dolapta bekletin. İşte ev yapımı kürünüz kullanıma hazır. *Her gün düzenli bir şekilde kahvaltıdan önce ve öğle yemeğinden önce bir yemek kaşığı tüketebilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder