22 Mart 2019 Cuma

  Hiç yorum yok

Cinsel Güç İçin Mucize Arıyorsanız Mutlaka Bunu Tüketin!

Cinsel gücü artırıyor, vereme karşı koruyor. Avrupa’da yapılan bazı araştırmalar, siyah havucun faydalarını ortaya çıkardı. İşte veremden damar sertliğine kadar siyah havucun faydaları…

Havuç Suyu Cinsel Performansı Nasıl Artırıyor?

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, havucun seks hormonlarını aktive eden bir sebze olduğunu söyledi. Prof. Dr. Saraçoğlu, “Tavşanlar niye çok hızlı ürüyor sanıyorsunuz? Çünkü onların temel yiyeceği havuç, seks hormonlarını aktive eden mucizevi bir sebzedir. Eğer siz de taze sıkılmış havuç suyu kürünü uygularsanız, cinsel gücünüzdeki artışı kısa zamanda fark edersiniz” derken şöyle devam etti:
“Birkaç yıl öncesine kadar havucun bu özelliğinin olabileceğini düşünmek kimsenin aklına gelmezdi. Ama son araştırmalar havucun hem düşünme gücünü artırdığını hem de iktidarsızlığa karşı mükemmel bir önleyici güç olduğunu ortaya koydu. Havuç aynı zamanda cinsel dürtüyü artırma özelliğine de sahip.
Havucun içindeki en önemli etken madde falcarinol. Onun birinci özelliği ise, tümör oluşumuna engel olabilmesi. Tıp diliyle söylemek gerekirse falcarinol maddesi anti-neoplastik özelliği olan etkin bir madde.”
Havuç suyunun diğer faydaları:
  • Ülser ve mide sorunlarına yardımcı olur.
  • Sarılık gibi ciddi hastalıklara karşı etkilidir.
  • İştahsızlık problemi çekenler için iştah açıcı etkisi bulunmaktadır.
  • Verem gibi hastalıklara karşı etkilidir.
  • Damar sertliğini giderici özelliği vardır.
  • Yüz ve boyun çevresinde oluşan kırışıklıkları azaltır.
  • Dişlerinizin daha güçlü ve sağlıklı olmasını sağlar.
  • Bağırsakları temizler, idrar yolu sorunlarına iyi gelir.
  • Anne sütünü arttırır
İktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun keçiboynuzu kürü tarifi şöyledir:
Keçiboynuzu kürü tarifi
Yarım litre suyu kaynatın. Elinizle,  ufak parçalara ayırdığınız keçiboynuzunu kaynamış suyun içerisine koyun. Ağzı kapalı bir şekilde kısık ateşte 3-4 dakika kaynatın. Kaynadıktan sonra ocaktan alarak 20 dakika bekletin. Bekleme süresi tamamlandıktan sonra karışımı süzün. Uygulamaya ilk başladığınızda bir hafta boyunca her gün için. İlk haftadan sonra 3 ay boyunca, yatmadan önce 1 bardak için. Daha sonraki aylarda ihtiyaç halinde belli zamanlarda uygulayabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder