23 Eylül 2018 Pazar

Tüm Eklem ağrılarına ilaç gibi gelen karışım

  Hiç yorum yok

Tüm Eklem ağrılarına ilaç gibi gelen karışım

Tüm Eklem ağrılarına ilaç gibi gelen karışım
Eklem Ağrısı nedir nasıl olur ? Eklem ağrısı, şişkinlik, kızarma ve eklemde sertleşme gibi belirtileri vardır. Aşırı kilolu olmak veya spor adına eklemlere fazla yüklenmek ya da başka bir eklem hastalığı nedeniyle ortaya çıkmış olabilir. Daha çok omuz, kalça, omuz, diz, topuk ve ayak başparmağında görülür.
Eklem ağrıları sürekli yakınılan rahatsızlıklardan birisidir. Hayatımızın akışını tam olarak etkilemese de eklem ağrıları bazı zamanlarda ciddi sorunlara neden olabilir:
Eklem ağrıları fazla kiloya bağlı aşınma sebebiyle oluşan, genellikle belli bir yaştan sonra sık görülen bir şikayettir.
Eklem iltihabı, günümüzde kalıcı bir tedavisi olmasa da evde yapabileceğiniz bitkisel çözümlerle ağrı çekmeden rahatça hayatınızı sürdürebilirsiniz.
İşte diz ve eklem ağrılarını 3 günde geçiren tarif..
"Dizlerdeki tendon bağlarını güçlendirmek ağrıları hafifletir. Bunun için ilaçların yanı sıra doğal karışımlar da etkili oluyor" diyen uzmanlar, karışım için gereken malzemeleri ve yapılışını şöyle anlatıyor:
Malzemeler
1 su bardağı taze portakal suyu
1 su bardağı yulaf ezmesi
1 su bardağı içme suyu
1 çay kaşığı tarçın
2 su bardağı doğranmış ananas
1 muz
1 yemek kaşığı organik bal
Yarım su bardağı dövülmüş badem
Yapılışı
Yaklaşık 10 dakika yulafı suda pişirin ve soğumaya bırakın. Sonra pişmiş yulafı blendırdan geçirip üzerine ananası, portakal suyunu, bademi, tarçını ve balı katarak karıştırın.
 Karışımı yatmadan önce geceleri bir bardak ve sabahları bir bardak olmak üzere 3 gün boyunca uygulayın. 3 gün sonunda şikayetlerinizin azaldığını göreceksiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder