10 Eylül 2018 Pazartesi

Dizlerdeki Kireçlenmeye Karşı

  Hiç yorum yok

Dizlerdeki Kireçlenmeye Karşı... 

Sıvı kaybı kireçlenme menisküs ve diz ağrılarına son
Günde 6-10 adet kuru bamya tohumunu normal suyla aç karnına üç ay hiç aksatmadan için, Dizinizdeki eklem ağrılarının çok hafiflediğini yada tamamen geçtiğini fark edeceksiniz.
Menisküs sorunu olanlar, doğal bir yöntem ile kurtulmak mümkün… Bamya tohumunun içinde menisküse iyi gelen bir sıvı var. Vücudumuzdaki bir nevi ilik gibi düşünebilirsiniz.
D iz ağrıları dayanılamayacak dereceye gelen insanlara doğal bir tedavi yöntemi olarak bamya tohumu önerilmektedir. 3 ay kadar düzenli şekilde kullanan ve gerçekten faydasını gördüğünü bu vesileyle sağlığına kavuştuğunu söyleyen insanlar var.
Her sabah aç karnına kuru bamya tohumlarından 6-10 adet ağzınıza atın su ile yutun gerçekten faydasını göreceksiniz. Kuru bamya tohumunu bütün aktarlardan rahatlıkla temin edebilirsiniz, bu uygulamanın sağlık açısından doğal bir tüketim olduğu için hiç bir sakıncası da yoktur.
Ancak bu rahatsızlıkla ilgili bir tedavi görüyorsanız sağlık uyarısı olarak mutlaka doktorunuza danışmayı da ihmal etmeyim. Eklem sıvılarını arttıran Bamya Tohumu mucizesi ile günlük 6-10 tane bamya tohumunu sabah aç karına bir miktar su ile yutarsanız ve bunu en az üç ay sürdürürseniz, diz eklemlerinizin ağrımadığını fark edeceksiniz
Bamyanın farklı bir lezzeti vardır. Bu nedenle bamyayı farlı lezzetinden dolayı herkes tüketmez. Fakat faydaları tam olarak bilinse bu bitkinin, şüphesiz birçok kişi tarafından özellikle yenirdi.
Ülkemizde bamya sadece yemek olarak tüketilmektedir. Şifa kaynağı olarak tüketilen bamyalar insan vücudunda birçok sorunun giderilmesinde kullanılabilir. Bu nedenle bamya ve tohumu faydaları birçok insanda olumlu etkiler meydana getirir.
Bamya tohumu en az bamya kadar kolay bulunabilir. Bamya yerine kuru bamya tohumu yiyerek aynı şekilde bu faydalarından yararlanabilirsiniz
Bamya tohumu, bronşit için kullanılan en etkili bitkisel ilaçtır. Bu tohum aynen kahve çekirdeği gibi kavrulur ve ardından çekilir. Daha sonra şekersiz olarak kahve yapar gibi yapılıp içilir ve üzerine bir süre herhangi bir şey tüketilmez.
Göğüs sertliği çeken ve sürekli boğazının altında gıcık olan insanlar bamya tohumunu ezerek su ile karıştırılmalı ile ortaya çıkan bu bitkisel ilaç niteliğindeki karışım günde iki kez bir kaç hafta içilmesi ile bu sorun kökten hallolmuş olacaktır.
Bamya tohumu bağırsakların emilimini kolaylaştırarak midede sindirimi hızlandırır. Bu nedenle sindirim problemi yaşayan insanlar bamya tohumu tüketerek mide ve bağırsak sorunlarını giderebilirler.
Bamya tohumu düzenli bir şekilde tükettiğinizde(günde bir yada iki kez) vücudunuz ve sağlığınızdaki olumlu etkilerini çok kısa bir sürede göreceksiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder