11 Ocak 2019 Cuma

  Hiç yorum yok

Aç Karnına Su İçerseniz Başınıza Neler Gelir? 

Herkesin bildiği gibi su en hayati ihtiyaçlarımızdan biridir. Günde ortalama en az 2 litre su içilmesi en bilinen tavsiyelerdendir. Fakat ılık veya soğuk su hakkında hemen hemen herkesin bilgi eksikliği bulunmaktadır. Aç karnına su içilmesi meselesi de neredeyse hiç bilinmiyor.

Ilık su içilmesi uzmanlar tarafından tavsiye edildiği gibi ılık su içmenin de birçok faydası bulunmakta; 1 – Migren, 2 – Yüksek tansiyon, 3 – Düşük kan basıncı, 4 – Eklem ağrısı
5 – Kalp atışının aniden yükselmesi ve azalması, 6 – Epilepsi, 7 – Artan kolesterol düzeyi
8 – Öksürük, 9 – Beden rahatsızlığı, 10 -Golu ağrısı, 11 – Astım
12 – Hooping öksürüğü, 13 – Damar tıkanıklığı, 14-Uterus ve İdrar ile ilgili hastalık, 15 – Mide sorunları, 16 – İştahsızlık, 17 – Ayrıca gözler, kulak-boğaz ile ilgili tüm hastalıklar.
ILIK SUYU NASIL İÇMELİSİNİZ; Sabah erken kalktığınızda, mideniz boşken yaklaşık 4 bardak ılık su için. Birden 4 bardak su içemeyebilirsiniz ama bu bir sorun değil.
Çünkü böbreklerimiz saate 1.000 ml’ye kadar suyu süzüebilir daha fazlasını süzemez ve böbrekleriniz sıkıntı çeker. Kısa bir sürede 4 bardaktan fazla su içmeyin.
Suyu içtikten 45 dakika kadar bir şeyler yemeyin ve sıcak su terapisi yapmış olun. Sıcak su terapisinin vücudumuza birçok faydası olduğu belirtilmektedir.
✔ 30 gün içinde şeker hastalığı,  ✔ 30 gün içinde kan basıncı, ✔ 10 gün içinde mide sorunları
✔ 9 ay içinde çeşitli kanser hastalıkları, ✔ 6 ayda damar tıkanması, ✔ 10 gün içinde iştah azalması, ✔ Uterus ve ilgili hastalıklar 10 gün içinde
✔ 10 gün içinde burun, kulak ve boğaz problemleri, ✔ 15 gün içinde kadın sorunları, ✔ 30 gün içinde kalp rahatsızlıkları, ✔ Baş ağrısı / migren 3 gün içinde, ✔ 4 Ayda kolestrol, ✔ Epilepsi ve felç 9 ayda sürekli, ✔ Astım 4 ayda
SOĞUK SU İÇMEYİN; Soğuk su içmenin birçok zararı vardır. Soğuk su içmemeye özen gösterin. Vücudumuzdaki birçok organımız soğuk sudan olumsuz etkilenir.
AÇ KARNINA SU İÇMENİN FAYDALARI; Toksinlerden kurtulmak ve vücudumuzun ihtiyaç duymadığı maddelerin atılımını sağlamak sabah aç karnına bir iki bardak su içebilirsiniz.
Güne başlarken metabolizmanızı hızlandırır ve hastalıklardan daha iyi korunmanızı sağlar. Gece boyunca da vücudunuzun hücrelerinizi tamir etmesine yardımcı olur.
Zararlı maddelerin vücudunuzdan atılmasına fayda sağlar. Alkol, tütün, kirlilik ve kötü beslenme sebebiyle vücudunuzda biriken zararlı maddelerden kurtulmanıza yardımcı olur.
Cildimiz için oldukça faydalıdır. Cildinizin esnekliğini, gerginlikten korunmasına ve kırışıklıkların oluşmamasına yardımcı olur. Organlarınızın sağlıklı çalışmasına fayda sağlar. Kilo vermenize de yardımcı olur.
Bu önemli bilgi ve yöntemlerden daha fazla kişinin faydalanması için, beğenip, paylaşmayı unutmayın lütfen…

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder